Bilrekond

Få din bil i nyskick med bilrekond i Vännäsby med omnejd. Nyttja våra professionella tjänster för utvändig rengöring, vaxning och motortvätt till förmånliga priser.

Bilrekond

Bilrekond, motortvätt & lackförsegling

Själva syftet med en bilrekond är att få bilen så nära ett nyskick som möjligt – både till det inre och det yttre. Vad som behövs göras är lite olika och därför är det viktigt att du går till någon som vet vad just din bil behöver. Att göra en bilrekond är lite som att gå till en tandläkare – du går med jämna mellanrum dit för att kontrollera att allt är i sin ordning, polera, laga och åtgärda det som är fel. Samma sak sker under en bilrekond, vi ser helt enkelt till att din bil står emot de påfrestningar som den hela tiden utsätts för. Allt från grus och smuts till värme och kyla som sliter på lacken och får den att blekna.

Här nedan hittar du våra aktuella priser och information om bilrekond.

bilrekond vännäsby

Priser & information

Här nedan hittar du våra aktuella priser och information om bilrekond.

Utvändig rengöring

Bilen avfettas & högtrycksspolas, alla ytor schamponeras, däck och fälgar tvättas, sen sköljs bilen av och torkas.

Pris: 350:-

Motortvätt

En motortvätt innebär att motorn avfettas samt högtryckspolas, därefter tvättas den med schampo och borste. Alla plastdetaljer får en ren och smutsavvisande yta.

Pris: 300:-

Invändig rengöring

Dammsugning av kupé och bagageutrymme. Rengöring av dörrkarmar, paneler och mattor. Invändig fönsterputsning.

Pris: 700:-

Klädseltvätt

 Ångtvättsrengöring av textil och klädsel.

Pris: Per sittplats 250:-

Läderrengöring/behandling

Skonsam rengöring samt återfettning av lädret.

Pris: Per sittplats 250:-

Dekalborttagning

Borttagning av dekaler på fordon, dekalerna tas bort och lacken där dekalerna suttit poleras för att få bort eventuella spår efter dekalerna.

Pris: från 100:-

Fälgvaxning

Vaxning av fälgar för lättare rengöring samt förhöjd glans.

Pris: 350:- för 4 st fälgar

Strålkastrenovering

Slitna och gulnade plaststrålkastare går att återställa genom att man polerar bort repor och beläggningar och sedan förseglar ytan. På detta sätt förbättras ljusstyrkan och trafiksäkerheten ökas.

Pris: 800:-/par

Rekonditionering av båt, MC, husvagn, husbil

Pris: Kontakta oss för offert

Vaxning

Bilen handtvättas för att avlägsna partiklar som salt, tjära, flygrost m.m. Därefter görs en lättare maskinvaxning för att få en blank yta samt
avlägsna kvarvarande partiklar. (Lacken får EJ vara oxiderad)

Pris: 1495:-

Grundrekond med vax

Utvändig tvätt med avfettning. Vaxning med maskin. Dammsugning av kupé och bagageutrymme. Rengöring av dörrkarmar, paneler och mattor. Fälgrengöring samt in- & utvändig fönsterputs.

Pris: 1795:-

Polering

Bilen handtvättas för att avlägsna salt, tjära, flygrost m.m. Därefter görs en maskinpolering för att avlägsna oxid och för att lacken ska återfå sin lyster. Bilen maskinvaxas slutligen så att lacken får ett bra skydd.

Pris: 2795:-

Helrekond med polering

Utvändig tvätt med avfettning. Därefter görs en maskinpolering samt en maskinvaxning så att lacken får ett bra skydd. Dammsugning av kupé och bagageutrymme. Rengöring av dörrkarmar, paneler och mattor. Fälgrengöring samt in- och utvändig fönsterputs.

Pris: 3095:-

Lackförsegling, 12 mån

Bilen handtvättas för att avlägsna salt, tjära, flygrost m.m. Därefter görs en maskinpolering och vaxning för att avlägsna oxid, mindre repor och slutligen få en blank yta. Sedan appliceras lackförseglingen SILVER ONE. Resultatet blir en ren och blank bil som är mycket lättare att hålla ren.

Pris: 3695:-

Helrekond med lackförsegling, 12 mån

Utvändig rengöring med avfettning, motortvätt, fälgrengöring. Grundlig rengöring invändigt. Dammsugning av kupé och bagageutrymme. Rengöring av dörrkarmar, paneler och mattor. In- & utvändig fönsterputs. Maskinpolering och vaxning, uppfräschning av gummi- och plastdetaljer samt lackförsegling med vårt SILVER ONE. Garanterad Nybilskänsla!

Pris: 3900:-

Prislistan gäller för privatkunder utan rekondavtal hos GS DÄCKSERVICE AB. Samtliga priser är inklusive moms.

Behöver du vår hjälp?

Vi är bara ett samtal eller besök bort.

Rulla till toppen