Om oss

Vår verkstad erbjuder professionell bilservice & åkeritjänster. Vi är experter på allt från reparationer till underhåll. Personlig service & hög kvalitet är vår prioritet.
Om oss

Vår historia

Siivonen´s Mek & Maskin AB startades 1 Mars 2018 av en passionerad maskin- & lastbilsmekaniker med drömmen om att skapa en verkstad som erbjuder högkvalitativa tjänster med en servicenivå utöver det vanliga. Med åren som gått har vi vuxit och utvecklats till ett fullt utrustat åkeri- & verkstadsföretag som kan tillgodose våra kunders alla behov inom fordonsbranschen.
Vi löser alla problem med bilar, lastbilar, transportbilar, släpvagnar & maskiner i alla storlekar & former.

Vi utför alla sorters transport- & maskintjänster som t ex. snöröjning & grustransporter. Även däck har tillkommit i vår verksamhet under Euromaster-flaggan.

Siivonen´s Grundades av Niklas Siivonen i Kiruna 2018 och har vuxit från en omsättning på 1 miljon kr per år till + 60 miljoner kr på 5 år och har idag ca 60 st anställda medarbetare.

Vi är stolta över vår historia och våra rötter i Malmfälten & Kiruna och vi strävar efter att alltid hålla samma höga standard & engagemang som vi hade i från början.

OM OSS​

Vår personal

På vår Företag är vår personal det viktigaste vi har. Våra erfarna och kvalificerade mekaniker och maskinförare samt däckmontörer har en bred kunskap och erfarenhet av både åkeri och bilverkstad. Vi är stolta över vårt team och deras engagemang för att alltid leverera den bästa servicen till våra kunder.

Vi tror på att arbeta tillsammans som ett team för att uppnå gemensamma mål och att alltid sträva efter förbättring.

Behöver du vår hjälp?

Vi är bara ett samtal eller besök bort.

Rulla till toppen